x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Michael Jackson, îngropat de ziua lui

Michael Jackson, îngropat de ziua lui

20 Aug 2009   •   00:00

Familia lui Michael Jackson a confirmat, printr-un purtător de cuvânt, faptul că starul va fi înmormântat, în cadrul unei ceremonii private, la 29 august - ziua în care acesta ar fi împlinit 51 de ani, la Cimitirul Forest Lawn-Glendale din Los Angeles, informează accesshollywood.com.



Purtătorul de cuvânt al familiei Jackson, Ken Sunshine, a declarat că la ceremonie vor fi invitaţi doar rudele şi prietenii foarte apropiaţi. "Familia Jackson doreşte să-şi exprime gratitudinea faţă de fanii lui Michael din lumea întreagă, în vremurile acestea dificile", a adăugat Sunshine. Detaliile ceremoniei au fost ţinute secrete. Ken Sunshine a spus că Jackson va fi înmormântat pe Terasa Sfântă de la Marele Mausoleu al Cimitirului Forest Lawn-Glendale.

Potrivit site-ului cimitirului, mausoleul este decorat cu imitaţii ale unor opere create de Michelangelo, dar şi cu o replică a "Cinei cea de taină" a lui Leonardo da Vinci. Presa internaţională scria, în urmă cu o săptămână, că Michael Jackson, decedat la 25 iunie, în urma unui stop cardiac, a fost deja înmormântat, la începutul lunii august. Însă acele informaţii se bazau doar pe câteva surse neidentificate şi nu au fost confirmate de reprezentanţii familiei Jackson.

×
Subiecte în articol: muzica michael jackson inmormantarea