x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Michael Jackson, premiat la Grammy

Michael Jackson, premiat la Grammy

de Adriana Paduraru Vaduva    |    01 Feb 2010   •   00:00

Michael Jackson a fost distins post-mortem cu Premiul Grammy pentru întreaga activitate, în cadrul unei gale speciale, organizată sâmbătă la Los Angeles, informează Mediafax.



Familia Jackson nu a participat la ceremonia desfăşurată la Wilshire Ebell Theatre, în ciuda speculaţiilor dinaintea evenimentului, potrivit cărora copiii lui Michael ar fi trebuit să primească trofeul. Statueta a fost ridicată de fostul manager al megastarului, Frank DiLeo.

În cadrul aceleiaşi gale speciale, care precede ceremonia decernării Premiilor Grammy, au mai primit distincţii pentru întreaga activitate: Leonard Cohen, muzicianul Bobby Darin, chitaristul David "Honeyboy" Edwards, trompetistul de muzică jazz Clark Terry, cântăreaţa de muzică country Loretta Lynn şi pianistul şi compozitorul André Previn.
La ceremonie, Leonard Cohen a remarcat ironic faptul că nu a primit până acum nici un premiu Grammy pentru vreunul dintre albumele sale.

"În timp ce facem ultimii paşi către linia de sosire pe care unii dintre noi au şi trecut-o, nu mi-aş fi imaginat că aş fi putut să iau un Premiu Grammy. De fapt întotdeauna m-am simţit flatat de modestia interesului lor faţă de muzica mea", a spus Cohen, în aplauzele publicului.

×
Subiecte în articol: muzica