x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Mihaela Rădulescu spune Povestea de iubire, alături de Mandinga

Mihaela Rădulescu spune Povestea de iubire, alături de Mandinga

18 Mar 2010   •   00:00

Mihaela Rădulescu se pregăteşte să facă parte din echipa Mandinga, special pentru spectacolul "Historia de un Amor".

Duminică, 21 martie, la Sala Palatului, Mihaela se va alătura, din postura de povestitor, muzicienilor şi dansatorilor şi vor împărtăşi publicului frumoasa poveste de iubire proiectată de Mandinga pe ritmuri de salsa. De curând vedeta a declarat că ceea ce a determinat-o să se implice în proiectul "Historia de un Amor" alături de Mandinga a fost "în primul rând frumuseţea muzicii lor - sunt profesionişti, sunt talentaţi şi transmit o energie fantastică. Iar ideea de a fi povestitorul unei «Poveşti de iubire» este măgulitoare şi provocatoare în acelasi timp.

Nu mă mir că ei sunt primii artişti autohtoni care proiectează pe o scenă din România un spectacol de o asemenea amploare, au dovedit până acum o forţă uluitoare de a impune un stil de muzică atât de bine promovat în alte ţări şi au făcut-o cu meticulozitate, cu inteligenţă şi cu sinceritate. Sunt convinsă că, o dată cu acest spectacol, le va fi certificată valoarea de artişti de primă mărime.

Ne entuziasmăm mereu la spectacole grandioase, cu nume internaţionale sonore, poate că acum e momentul să admirăm şi să aplaudăm o performanţă românească, chiar dacă mulţi dintre membrii Mandinga sunt veniţi de peste ocean".

SHOW FĂRĂ PRECEDENT
După ce a luat parte la programul general de repetiţii al trupei Mandinga, Mihaela Rădulescu a afirmat că efortul şi munca depusă de toată echipa, de la muzicieni la managementul trupei, se vor materializa într-un show fără precedent. "Mi-aş dori să văd sala plină de oameni deschişi, cu poftă de viaţă, de dans şi de iubire. Vor primi în schimb o seară de fiori şi de iubire, ceea ce nu este puţin deloc în vremurile triste şi încurcate pe care le trăim.

Evoluţia trupei este admirabilă, iar acest lucru şi spectacolul de duminică nu au legătură numai cu talentul şi calităţile lor muzicale, ci şi cu Sergiu Stoiadin, unul dintre cei mai capabili manageri pe care i-am cunoscut, dar şi cu publicul minunat care consumă muzica lor ca pe vitamine pentru suflet", a mai spus Mihaela.

O adevărată premieră pentru publicul român şi un show deja îndrăgit de vedetele din România, "Historia de un Amor" promite fanilor trupei şi iubitorilor de muzică latino o incursiune în istoria muzicii salsa într-un spectacol ce va aduce în prim-plan povestea de iubire a doi tineri, structurată în trei episoade, "Cuba anilor '60", "Miami anilor '80" şi "Bucureştiul contemporan".

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile online, pe www.myticket.ro, precum şi în reţeaua magazinelor Diverta, la următoarele categorii de preţuri în funcţie de poziţia în sală: 45, 60, 75, 90 şi 110 lei.

×
Subiecte în articol: muzica