x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Mireille Mathieu live la Sala Palatului

Mireille Mathieu live la Sala Palatului

de Alex Revenco    |    06 Noi 2013   •   17:45
Mireille Mathieu live la Sala Palatului

Una dintre cele mai importante interprete din Franţa, Mireille Mathieu va concerta pentru prima dată la Bucureşti pe 24 martie 2014. Ea va susţine un spectacol impresionant, alături de cei 26 de instrumentişti ai orchestrei sale.
Va cânta două ore, iar în Sala Palatului vor răsuna melodiile de succes lansate pe parcursul carierei sale, precum: "Mon Credo", "C'est Ton Nom", "Acropolis adieu", "Ne me quitte pas", "Santa Maria" sau "Tous les enfants chantent avec moi”.
Într-o carieră impresionantă, de aproape 50 de ani, Mireille Mathieu a lansat nu mai puţin de 40 de albume, a vândut peste 180 de milioane de discuri în întreaga lume şi a primit numeroase premii importante. În ianuariea 2011, Mireille a fost promovată de la titlul de Cavaler (primit în 1999) la cel de Ofiţer al Legiunii de Onoare.
A susţinut concerte pe tot globul în faţa a milioane de spectatori, a înregistrat 1200 de melodii în 11 limbi diferite şi a colaborat cu mari nume ale muzicii ca Charles Aznavour, Paul Anka, Placido Domingo, Julio Iglesias, Tom Jones şi mulţi alţii. Biletele pentru concertul Mireille Mathieu de la Bucureşti sunt: VIP: 500 de lei, Categ. 1: 390 lei, Categ. 2: 290 lei, Categ. 3: 250 lei, Categ. 4: 200 lei. Acestea pot fi achiziţionate de la punctele de vanzare Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etaj 2, magazinele EuroGsm, Librăria Mihai Eminescu, sediul Vreau Bilet din str. Moise Nicoară nr.18, de la Sala Palatului sau online de la www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro.


×
Subiecte în articol: Mireille Mathieu