x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Mireille Mathieu, pentru prima dată în România

Mireille Mathieu, pentru prima dată în România

22 Iul 2013   •   14:07
Mireille Mathieu, pentru prima dată în România

Bilete între 200 şi 500 de lei!

Una dintre cele mai populare cântăreţe de origine franceză, Mireille Mathieu va concerta pentru prima dată la Bucureşti în primăvara anului viitor. Întâlnirea publicului cu celebra Mireille Mathieu se va concretiza pe 24 martie 2014, dată la care artista va păşi pentru prima dată pe scena Salii Palatului din Bucuresti alături de cei 26 de instrumentişti ai orchestrei sale. Audienţa va beneficia de experienta unui spectacol grandios, două ore excepţionale de muzica live presărate cu melodiile de succes lansate pe parcursul carierei sale, precum: "Mon Credo", "C'est Ton Nom", "Acropolis adieu", "Ne me quitte pas", "Santa Maria" sau "Tous les enfants chantent avec moi”.

Activitatea artistică a faimoasei Mireille Mathieu este impresionantă. Pe parcursul celor 48 de ani a lansat nu mai puţin de 40 de albume şi a vândut peste 180 de milioane de copii în întreaga lume şi este deţinătoare a numeroase premii. A susţinut concerte pe tot globul fiind ovaţionată la scenă deschisă de milioane de spectatori, a înregistrat 1200 de melodii în 11 limbi străine şi a colaborat cu mari nume ale cântecului francez şi internaţional: Charles Aznavour, Paul Anka, Placido Domingo, Julio Iglesias, Tom Jones, şi mulţi alţii.

Biletele pentru concertul Mireille Mathieu de la Bucureşti au fost puse în vânzare. Preţul lor variază între 200 şi 500 lei (VIP). (Sebastian S. Eduard)

×
Subiecte în articol: Mireille Mathieu