x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Omul cu Șobolani cântă în deschiderea concertului Jack White de la București

Omul cu Șobolani cântă în deschiderea concertului Jack White de la București

05 Noi 2014   •   10:41
Omul cu Șobolani cântă în deschiderea concertului Jack White de la București

Trupa Omul cu Șobolani va cânta în deschiderea concertului pe care Jack White îl va susține duminică, la Pavilionul Romexpo din București, informează un comunicat al organizatorilor.

Una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din România, Omul cu Șobolani a fost înființată în Constanța, în 1997. De atunci au trecut 17 ani de căutari, 8 albume lansate și 90 de piese create. Componența actuală îi cuprinde pe Dan Amariei (voce), Nicolae Amara (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas).

În 2012, Omul cu Șobolani a lansat albumul "Marea Căutare".

Câștigător a 8 premii Grammy, Jack White (White Stripes) se află în turneul de promovare a celui mai recent album din cariera sa solo, "Lazaretto", lansat pe 10 iunie și care a debutat pe locul 1 în topul Billboard 200 și a fost vândut în peste 140.000 de exemplare în prima săptămână de la apariție. Printre marile festivaluri la care a cântat artistul se numără Music Midtown din Atlanta, Bonnaroo din Manchester, Glastonbury și iTunes Festival.

Fanii care încă nu și-au achiziționat bilete pentru show-ul Jack White din România o pot face prin intermediul rețelei Eventim sau online pe www.eventim.ro.
 

×