x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Noi acuzaţii la Eurovision. Ovidiu Anton: Rezultatele de la televoting au fost viciate

Noi acuzaţii la Eurovision. Ovidiu Anton: Rezultatele de la televoting au fost viciate

10 Mar 2013   •   14:02
Noi acuzaţii la Eurovision. Ovidiu Anton: Rezultatele de la televoting au fost viciate

Ovidiu Anton, care s-a situat pe penultimul loc în finala selecţiei naţionale a concursului Eurovision, susţine că firma responsabilă cu televotingul a viciat rezultatele, iar cei care au încercat să îl voteze nu au reuşit, informează mediafax.ro.

Ovidiu Anton a interpretat melodia "Run away with me". În clasamentul final, penultimele locuri, la egalitate, au fost ocupate de Ovidiu Anton (3 puncte din partea juriului şi 0 puncte la televot) şi Cristian Prăjescu (0 puncte juriu şi 3 la televot).

După finală, Ovidiu Anton a scris pe contul său oficial de Facebook că rezultatele de la televoting au fost viciate.

"Ne asumăm părerea juriului când intrăm într-o competiţie, ne asumăm riscul evoluţiei în faţa tuturor şi părerile publicului, dar vicierea televoting-ului cine şi-o asumă? Felicit TVR pentru organizarea impecabilă, sonorizare excelentă şi condiţiile exemplare oferite artiştilor pe toată durata selecţiei, felicit toţi finaliştii, fiecare a avut ceva... de spus, mulţumesc juriului de specialitate care şi-a asumat notarea pe propria răspundere morală şi profesională (...) Din nefericire trebuia să existe o mizerie care să umbrească munca tuturor (...) şi să strice produsul la care cu toţii am muncit. Firma responsabilă cu televotingul a viciat rezultatele. Nu înţeleg cum pentru unii pot intra mii de voturi, iar cei care au încercat să mă voteze nu au reuşit. Ce s-a întâmplat domnilor? De ce din zeci de sms-uri s-au primit doar câteva confirmări şi pe linia telefonică suna mereu ocupat?", a spus Ovidiu Anton.

Ovidiu Anton a precizat că "indiferent dacă a fost intenţie sau doar incompetenţă, rezultatul este acelaşi".

Potrivit lui Ovidiu Anton, competiţia a fost acerbă, iar preferaţii lui au fost cei de la Electric Fence (care s-au situat pe locul al doilea în clasamentul final, n.r.). "Felicitări câştigătorului, sper să ne reprezinte cu onoare la Malmo", a mai spus Ovidiu Anton.


×
Subiecte în articol: ovidiu anton eurovuzion 2013