x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica (P) 5 motive pentru care TRIBUTE e cel mai bun club de muzică live din București

(P) 5 motive pentru care TRIBUTE e cel mai bun club de muzică live din București

22 Dec 2014   •   15:51
(P) 5 motive pentru care TRIBUTE e cel mai bun club de muzică live din București
Sursa foto: 1

De cinci ani, bucureștenii asociază muzica LIVE cu un singur loc: TRIBUTE. Clubul de pe Calea Victoriei are un palmares impresionant și se poate lăuda că pe micuța lui scenă și-au făcut loc cele mai mari nume ale muzicii românești actuale. TRIBUTE e sinonim cu show-urile impecabile, cu vocile LIVE și instrumentele perfect acordate, conducând scena cluburilor din Capitală în care publicul vine pentru entertainment de calitate. Cum a reușit să facă asta? Noi am găsit multe motive, dar vom enumera 5, cele care atârnă cel mai greu în balanță.
1. Fără compromisuri - Toți artiștii care cântă în club, cântă LIVE. Muzica a fost mereu pe primul loc, iar artiștii care au concertat pe scena TRIBUTE au fost aleși pentru calitățile vocale, nu pentru reputația lor. Loredana a susținut aici câteva concerte memorabile, Horia Brenciu și a sa orchestră sunt niște obișnuiți ai casei (o să urce pe scenă pe 1 ianuarie 2015), Direcția 5 la fel, iar lista crește cu fiecare seară.

2. Sonorizarea - Clubul are un sistem de sunet perfect adaptat dimensiunii sale, întreținut și îmbunătățit periodic. Vocile, instrumentele, trilurile – toate sunt clare ca lacrima prin boxele TRIBUTE.

3. Personalul clubului - Angajații TRIBUTE sunt aleși, la fel ca artiștii care urcă pe scenă, pe sprânceană. Barmanii, chelnerii, agenții de pază și personalul auxiliar, toți respectă clienții și încearcă să le facă experiența perfectă.

4. Băutura - În TRIBUTE se găsesc doar cele mai bune branduri de alcool, iar barmanii pregătesc unele dintre cele mai bune cocktailuri din oraș.

5. Publicul - Oamenii care vin la Tribute nu ies în oraș doar de dragul de a ieși în oraș. Ei vin acolo, pentru că știu că găsesc entertainment de calitate, pentru că vor să fie LIVE.

TRIBUTE este, astfel, un pachet complet: atmosfera senzațională e întreținută de muzică și public, angajații clubului stau la dispoziția clienților, vocile se aud perfect. Până la urmă, TRIBUTE nu a revoluționat scena live. Face doar ce ar trebui să facă orice club: își tratează clienții cu respect.
Clubul TRIBUTE se află în București, pe Calea Victoriei 118.

×