x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Paula şi Ovi, cotaţi cu şanse pentru top 10

Paula şi Ovi, cotaţi cu şanse pentru top 10

29 Mai 2010   •   00:00
Paula şi Ovi, cotaţi cu şanse pentru top 10

Potrivit topurilor alcătuite de jurnalişti şi de site-urile de specialitate, România ar ocupa, în finală, locul zece, favorite la câştigarea marelui trofeu fiind Lena din Germania şi Safura din Azerbaidjan.

Şeful delegaţiei României la Eurovision, Marina Almăşan, speră ca Paula Seling şi Ovi să se claseze în top 10 în finala de astăzi a competiţiei, care este dominată de ţările ex-sovietice.

'Sperăm să ne calificăm în primii zece. Spun asta pentru că prefer să-mi iau o marjă pentru ca surpriza să fie mai mare. Totuşi, temerea mea este legată de faptul că finala este dominată de ţări ex-sovietice. Însă, aşa cum în semifinală votul a fost corect şi legat de prestaţia concurenţilor, ne aşteptăm la acelaşi lucru şi în finală', a declarat, pentru Agerpres, Marina Almăşan, care a subliniat că România are şansa unei piese reuşite şi a unor voci bune.

Paula Seling şi Ovi evită să facă pronosticuri şi mizează pe un show mai bun decât în semifinală.

'Nu ne gândim la rezultate. Ne gândim doar la momentul nostru de pe scenă şi vrem să fim mai buni decât în semifinală, să cântăm şi mai bine şi să corectăm lucrurile care au fost observate de susţinătorii noştri', a declarat Paula Seling.

Finala Eurovision 2010 are loc în această seară, începând cu ora 22.00, ora României, la Oslo.

Concursul va fi deschis de Azerbaidjan, iar apoi vor urca pe scenă, în ordine, concurenţii din Spania, Norvegia, Republica Moldova, Cipru, Bosnia-Herţegovina, Belgia, Serbia, Belarus, Republica Irlanda, Grecia, Marea Britanie, Georgia, Turcia, Albania, Islanda, Ucraina, Franţa, România, Rusia, Armenia, Germania, Portugalia, Israel şi Danemarca.
 

×
Subiecte în articol: muzica