x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Pavilionul 32 la Satan Klaus Metal Party!

Pavilionul 32 la Satan Klaus Metal Party!

de Alex Revenco    |    07 Ian 2010   •   00:00

Ediţia a treia a festivalui, programat iniţial înainte de Crăciun, se desfăşoară poimâne, de la ora 18:00, în Clubul Fire din Bucureşti, situat în Centrul Istoric al Capitalei, Gabroveni nr. 12. La actuala ediţie vor urca pe scenă cinci trupe din România şi Republica Moldova.



Acestea sunt: Abnormyndeffect (Chişinău, Rep. Moldova - total technical grindcore), Spiritual Ravishment (Oradea - extreme death metal), Pavilionul 32 (Timişoara - fast hardcore/punk) Ka.Dingir.Ra (Chişinău, Rep. Moldova - brutal technical death metal). Evenimentul de sâmbătă va dura peste cinci ore şi va fi urmat de rockoteca lui Lenţi Chiriac, cu un program care se va întinde până la primele ore ale dimineţii.

Biletul de intrare costă 25 de lei şi se va găsi în seara concertului la intrare. Având în vedere capacitatea clubului, numărul biletelor va fi limitat la doar 200 de bucăţi. Sunetul şi luminile vor fi asigurate de Green Sound Team şi, ca o premieră a concertelor de club din România, recitalurile trupelor Pavilionul 32 (foto) şi Abnormyndeffect vor fi înregistrate audio & video cu mai multe camere fixe şi mobile, coordonatori: Costin Chioreanu şi Marius Costache. Înregistrarea va fi editată pe primul material DIY autohton, în format split DVD.

Pavilionul 32 este una dintre cele mai active trupe underground din România, la capitolul concerte live, cu mai mulţi ascultători fanatici în străinătate decât pe plaiurile mioritice. După ce anul trecut a avut 37 de concerte "afară", primul concert din 2010 a fost la Belgrad (Klub Marshall), următorul fiind sâmbătă, în Fire.

×
Subiecte în articol: muzica