x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Peste 80 000 de oameni au luat parte la District23, la Timișoara!

Peste 80 000 de oameni au luat parte la District23, la Timișoara!

de Magdalena Popa Buluc    |    20 Iun 2023   •   21:00
Peste 80 000 de oameni au luat parte la District23, la Timișoara!

District23 este conceptul creat de VEST FEST, îmbrățișat de Flight Festival și Magnetic și care a luat naștere din dorința organizatorilor celor 3 festivaluri de a realiza un festival cu adevărat mare, în anul în care Timișoara este Capitala Europeană a Culturii.

5 scene cu artiști de renume internațional și național precum: B.U.G. Mafia, Rag'N'Bone Man, Hedex, Subcarpati, Clean Bandit, Deliric X Silent Strike & Muse Quartet, Tom Odell și mulți alții. Scene dedicate muzicii Drum & Bass, trap sau muzicii retro.

Ateliere de instrumente tradiționale, improvizație, făurit caval sau battle mc, kids zone, ridicări cu balonul cu aer cald și un food court cu o gamă variată de bunătăți sunt doar câteva dintre lucrurile care s-au întâmplat la Aerodromul Cioca din Timișoara.

Zona de festival, împărțită în 3 districte: VEST FEST, Flight Festival și Magnetic a fost atent realizată încât participanții să nu se plictisească încă de la venirea în festival și până la ora închiderii, beneficiind de zone precum păduricea de peste 80 de copaci creată chiar pe aerodrom; piscina supraterana sau plaja urbană, dar și zborurile cu avionul sau cortul Tech.

Au fost 3 zile de poveste, în care Aerodromul Cioca a prins viață, culoare și sunet, sunetul unora dintre cele mai îndrăgite trupe la acest moment.

Scopul a fost atins, District23 este cel mai mare festival din Timișoara și a reușit să se poziționeze în top 5 cele mai mari festivaluri din țară în anul in care orașul deține titlul de Capitala Europeană a Culturii.

Cu plăcere, Timișoara!

 

 Foto Ștefan Both

 

×