x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Petrecere Chopper Academy cu PhenomenOn

Petrecere Chopper Academy cu PhenomenOn

de Alex Revenco    |    02 Apr 2014   •   18:04
Petrecere Chopper Academy cu PhenomenOn

Grupul PhenomenOn concertează sâmbătă, 5 aprilie, la “Open Season Party”, organizat de Chopper Academy MC Romania, în Grill Pub, alături de trupa Pseudonoise.
De-a lungul anilor s-a creat deja o tradiţie ca PhenomenOn sa participe la petrecerile organizate de prietenii de la Chopper Academy MC Romania. Cătălin Tamazlicaru- solist vocal, Andrei Bălaşa- chitară, Vlad Toma- tobe şi Dragos Popa- bass vor cânta piese cunoscute din repertoriul propriu “Fire in your eyes”, “Break you Down” etc dar şi “Motorama”, cântec inspirat de motoare, libertate, prietenie, compus de PhenomenOn special pentru motociclişti.
Vor fi şi piese în primă audiţie, de pe viitorul album, inclusiv   “Shout”, lansată în aceasta primăvară şi susţinută de un videoclip, filmat şi realizat exclusiv de studenţi de la U.N.A.T.C. Bucureşti. Despre acest videoclip, Andrei Bălaşa, spune: “...Încercăm să aducem în jurul nostru o echipă de oameni care cred în acest proiect şi vor merge mai departe alături de noi pe acest drum.” Concertele de la party-ul Chopper Academy MC România vor începe în jurul orei 21.00.

×
Subiecte în articol: PhenomenOn