x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Placido Domingo, spitalizat de urgenţă în urma unei embolii pulmonare

Placido Domingo, spitalizat de urgenţă în urma unei embolii pulmonare

09 Iul 2013   •   21:30
Placido Domingo, spitalizat de urgenţă în urma unei embolii pulmonare

Celebrul tenorul spaniol Placido Domingo, în vârstă de 72 de ani, a fost internat într-o clinică din Madrid, unde este tratat cu succes pentru o embolie pulmonară, au anunţat reprezentanţii săi, într-un comunicat difuzat de Teatrul Regal din Madrid.

Se speră, potrivit AFP şi El Pais, că tenorul se va reface pe deplin, însă medicul său i-a recomandat să rămână sub supraveghere şi în repaus timp de trei sau patru săptămâni.

Placido Domingo a trebuit să-şi anuleze participarea la cele cinci spectacole cu opera "Il postino", de Daniel Catan, la Teatrul Regal, programate pentru luna aceasta. Teatrul a anunţat că rolul lui Pablo Neruda pe care urma să-l interpreteze Domingo va fi preluat de Vicente Ombuena.

Tenorul madrilen a trebuit să-şi anuleze, de asemenea, participarea în calitate de dirijor la un concert programat în Plaza Mayor din capitala spaniolă, în sprijinul candidaturii Madridului pentru Jocurile Olimpice din 2020.

Data exactă a revenirii sale pe scenă rămâne condiţionată de rapiditatea cu care îşi va putea recupera "forţa şi energia caracteristică".

×