x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Prince ar fi lucrat 154 de ore fără să se odihnească înaintea morţii sale

Prince ar fi lucrat 154 de ore fără să se odihnească înaintea morţii sale

25 Apr 2016   •   20:50
Prince ar fi lucrat 154 de ore fără să se odihnească înaintea morţii sale

Cântăreţul şi compozitorul Prince părea "palid" şi "slăbit" într-una dintre ultimele sale apariţii publice, pe fondul zvonurilor că artistul ar fi rămas treaz timp de 154 de ore înaintea morţii sale, survenite joi, la vârsta de 57 de ani, relatează publicaţia britanică The Independent.

Angajaţii magazinului de muzică Electric Fetus din Minneapolis au declarat că muzicianul nu arăta "în cea mai bună formă", atunci când acesta a vizitat magazinul cu cinci zile înainte de a fi descoperit mort la reşedinţa sa, Paisley Park.

Anterior, cumnatul lui Prince, Maurice Phillips ar fi susţinut la ceremonia privată organizată în memoria lui Prince, sâmbătă, că artistul a lucrat timp de şase zile, fără să doarmă.

Phillips, căsătorit cu sora lui Prince, Tyka Nelson, ar fi declarat fanilor prezenţi în faţa reşedinţei Paisley Park: ".. A lucrat 154 de ore. Am fost cu el în week-ul trecut. Era un bun cumnat".

Max Timander, un angajat la Electric Fetus, a povestit că Prince a vizitat magazinul la o zi după ce fusese dus de urgenţă la spital, atunci când avionul său efectuase o aterizare de urgenţă în Atlanta, Georgia. "Toată lumea cu care am vorbit în acea sâmbătă a spus că părea palid şi nu în cea mai bună formă ca de obicei", a indicat Timander. Prince "a susţinut imens magazinul. El a cumpărat şase CD-uri, printre un unul cu Joni Mitchell, un CD nou cu Santana şi unul second hand cu Stevie Wonder", a adăugat angajatul. AGERPRES

×
Subiecte în articol: prince a murit