x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Probleme pentru Billy Joel: Fiica sa a vrut să se sinucidă

Probleme pentru Billy Joel: Fiica sa a vrut să se sinucidă

07 Dec 2009   •   00:00

Fiica pop-starului Billy Joel, Alexa Ray Joel, a fost spitalizată în urma a ceea ce pare să fi fost o tentativă de suicid în apartamentul ei din Manhattan, SUA.



Salvarea a fost chemată sâmbătă după-amiaza de un prieten foarte agitat al vedetei, care a precizat că aceasta ar fi înghiţit opt pastile. Autorităţile încă nu au aflat ce fel de pastile a luat Alexa Ray Joel (23 de ani) şi nici dacă a fost vorba de o supradoză accidentală sau de o încercare de sinucidere.

Publicistul cântăreţului a precizat că, în prezent, situaţia fiicei lui Joel este stabilă şi că aceasta primeşte un tratament de recuperare, nedorind să ofere alte detalii.

Alexa Ray Joel a frecventat Universitatea din New York, la care a renunţat pentru a-şi concentra atenţia pe cariera sa muzicală. În 2006, ea a lansat pe cont propriu un scurt album, iar anul acesta a debutat oficial cu melodia "Invisible", care are drept subiect o relaţie de dragoste eşuată. Vara aceasta, pe contul său de MySpace, s-a descris ca "uitată" şi a declarat că îi este greu să găsească bărbatul potrivit.

×
Subiecte în articol: muzica