x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Proconsul a lansat piesa şi videoclipul ''În lumea ta''

Proconsul a lansat piesa şi videoclipul ''În lumea ta''

de Redacția Jurnalul    |    13 Feb 2024   •   23:50
Proconsul a lansat piesa şi videoclipul ''În lumea ta''
Sursa foto: Facebook

Trupa Proconsul a lansat single-ul şi videoclipul "În lumea ta", o piesă emoţionantă de iubire, informează un comunicat Roton Music

"Ştii acea perioadă frumoasă în care grijile nu existau? Ei bine, Proconsul ne îndeamnă să ne oprim o secundă şi să ne amintim cu melancolie de vremurile în care visurile întotdeauna se împlineau. 'În lumea ta' ne poartă printr-o stare nostalgică, dar, în acelaşi timp, transmite mesajul unei iubiri sincere, devotate, eterne", mai scrie în comunicat.

Piesa, compusă de Andra Brebu, Cireşan Vlad, Marin Bogdan Miha, "este o dedicaţie de iubire necondiţionată, care te poartă într-o călătorie sonoră din trecut, cu un vibe nostalgic care îţi atinge direct inima".

"Versurile creează o atmosferă sensibilă care te conduce spre o lume unde dragostea şi durerea se contopesc într-un mix sonor delicat. Esenţa unei iubiri profunde şi durabile, genul de poveste în care dragostea te face să simţi fiori de bucurie în suflet", precizează Roton.

Videoclipul regizat de Emanuel Petruţ îi are ca protagonişti pe actorul Cornel Ulici alături de Alice Ulici, în rolurile a doi tineri îndrăgostiţi care se bucură de fiecare moment petrecut împreună ca şi cum ar fi ultimul.

Single-ul "În lumea ta" va putea fi ascultat live pe 7 martie, la Sala Palatului, în cadrul concertului aniversar "Proconsul 25". 

×
Subiecte în articol: proconsul În lumea ta