x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Revelionul starurilor. Dan Negru este pe baricade şi în această noapte dintre ani

Revelionul starurilor. Dan Negru este pe baricade şi în această noapte dintre ani

29 Dec 2014   •   19:37
Revelionul starurilor. Dan Negru este pe baricade şi în această noapte dintre ani

Pe 31 decembrie, de la 20:00, Antena 1 se pune pe petrecere şi este mereu aproape de telespectatorii săi şi în acest an cu trei programe speciale. De la 20:00, un adevărat “Chef de râs” se încinge la Antena 1, găzduit de îndrăgiţii actori ai Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” Vasile Muraru şi Valetina Fătu.

Anul 15

De la 21:30, Dan Negru preia, pentru al 15-lea an consecutiv, frâiele distracţiei şi prezintă “2015, Revelionul starurilor”, în cadrul căruia vedetele autohtone îmbină petrecerea cu competiţia. “Pentru că revelioanele au adunat în toţi anii ăştia cei mai mulţi români în faţa televizoarelor, o să ne păstrăm tradiţia. Anul ăsta vom încerca să fim altfel, dar, una peste alta, am ajuns la adolescenţă cu revelioanele”, declară Dan Negru. Tabăra vedetelor feminine, din care fac parte, printre altele, Alina Eremia, Alina Puşcaş, Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Lora, Ramona Bădescu, Carmen Tănase şi Anca Țurcaşiu se luptă cu tabăra vedetelor masculine, care mizează, printre alţii, pe Connect-R, nea Mărin, Victor Slav, Jean de la Craiova, Vali Vijelie şi Giani Kiriţă pentru a stabili care sunt celebrităţile care se află în pielea şi sub masca unor personaje celebre, precum Frankenstein, Gandalf sau duhul din lampa lui Aladin. Dacă intuiţia feminină se va dovedi mai puternică decât raţiunea masculină, iar fetele vor demonstra că se pricep mai bine la demascări, telespectatorii Antena 1 vor afla în noaptea dintre ani. Nelipsite vor fi şi momentele de muzică uşoară şi muzică populară care vor aduce în faţa telespectatorilor o mulţime de artişti îndrăgiţi.

Hanu’ Mirelei

De la 2:30, petrecăreţii se vor muta “La Hanu’ Mirelei”, unde frumoasa Mirela Boureanu Vaida îşi întâmpină invitaţii pe acorduri de muzică populară. Pentru că ştiu că Mirela aşteaptă un bebeluş, oaspeţii nu vin cu mâna goală, ci vor pregăti bucate alese pentru viitoarea mămică.

 

×