x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rolando Villazon revine pe 22 martie 2010 pe scenă

Rolando Villazon revine pe 22 martie 2010 pe scenă

07 Dec 2009   •   00:00

Celebrul tenor mexican Rolando Villazon, care şi-a amânat toate angajamentele pentru 2009 după descoperirea unui chist pe corzile vocale, a ales Viena pentru revenirea pe scenă în martie, a anunţat luni Opera din Viena, relatează AFP.



Tenorul de 37 de ani, care a anunţat în noiembrie că "şi-a regăsit vocea", va urca pe scenă într-un spectacol unic la 22 martie pentru a interpreta rolul lui Nemorino în "Elixirul dragostei" de Donizetti, a precizat "Staatsoper". După Viena, Villazon ar urma să interpreteze personajul Lensky din opera lui Ceaikovski "Evgheni Oneghin", sub conducerea lui Daniel Barenboim, la 26 şi 31 martie, precum şi 2 aprilie.

Villazon, al cărui talent a fost observat alături de soprana rusă Anna Netrebko în "Traviata" de Verdi la festivalul de la Salzburg în 2005, a trebuit să renunţe la viaţa artistică în 2007 din cauza unor probleme cu corzile vocale. În aprilie, el a anunţat că anulează toate reprezentaţiile pe care trebuia să le susţină în 2009 şi la puţin timp după aceea a suferit o intervenţie chirurgicală.

×
Subiecte în articol: muzica