x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Seri de Jazz, Canzonete Napoletane și Muzică Interbelică la Palatul Bragadiru – Evenimente de Neratat în Stagiunea Muzicală Estivală

Seri de Jazz, Canzonete Napoletane și Muzică Interbelică la Palatul Bragadiru – Evenimente de Neratat în Stagiunea Muzicală Estivală

de Magdalena Popa Buluc    |    14 Aug 2024   •   18:00
Seri de Jazz, Canzonete Napoletane și Muzică Interbelică la Palatul Bragadiru – Evenimente de Neratat în Stagiunea Muzicală Estivală

Palatul Bragadiru continuă să ofere publicului momente de excepție în cadrul stagiunii muzicale estivale, aducând în luna august o diversitate de concerte remarcabile ce promit să încânte și să inspire. Atmosfera elegantă și istoria locului se vor îmbina cu ritmurile captivante ale jazz-ului, farmecul canzonetelor italiene și nostalgia muzicii interbelice, oferind o experiență culturală de neuitat.

Konstantin Mirea Quintet

Data: 16 august, ora 20:00

Pe 16 august, Konstantin Mirea Quintet va aduce pe scena Palatului Bragadiru un spectacol de jazz care îmbină tradiția europeană și americană cu inovația. Quintetul, compus din muzicieni de elită – Konstantin Mirea (vioară), Toma Dimitriu (pian), Titi Dinescu (chitară), Marian Mirea (bass) și Ionel Tănase (baterie) – promite un amestec vibrant de stiluri, de la jazz-ul manouche la jazz-ul modern, într-o seară plină de energie și pasiune.

 

Din Napoli în Micul Paris – ȘTEFAN von KORCH

Data: 22 August, ora 20:00

Joi, 22 august, Grădina Urbană a Palatului Bragadiru va fi învăluită în farmecul canzonetelor napoletane și al cântecelor tradiționale italiene, interpretate de tenorul Ștefan von Korch și acordeonistul Emy Drăgoi. Secvențe muzicale pline de vivacitate și culoare vor transpune publicul în atmosfera autentică a Italiei, oferind o seară de neuitat, plină de bună-dispoziție și bucurie.

 

THQ Jazz Concert

Data: 23 august, ora 20:00

THQ, un band de jazz tânăr și plin de entuziasm, va urca pe scena Grădinii Urbane a Palatului Bragadiru pentru a oferi un concert memorabil. Alături de invitatul special Sebastian Mihai, un vocalist extrem de talentat, formația promite un spectacol de jazz autentic, plin de spontaneitate și pasiune. Publicul va avea ocazia să se bucure de interpretări de standarde jazz și compoziții proprii, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă.

 

 

Concert Corina Sîrghi

Data: 25 august, ora 20:00

Pe 25 august, publicul va fi încântat de vocea inconfundabilă a Corinei Sîrghi. Concertul aduce o selecție eclectică de cântece românești, italienești și englezești, de la folclor la jazz, toate interpretate cu pasiune și sensibilitate. Fiecare melodie va spune o poveste, invitând audiența într-o călătorie aproape nostalgică, unde ritmurile readuse la viață îndeamnă la un pahar cu vin și voie bună.

 

„La fereastra cu pisică” – Daniela Nane | Octavian Ene | Alexandru Burcă

Data: 29 august, ora 20:00

Trei artiști talentați – actrița Daniela Nane, tenorul Octavian Ene și pianistul Alexandru Burcă – vă propun să retrăiți atmosfera boemă interbelică printr-un concert de muzică veche și poeme de dragoste, intitulat „La fereastra cu pisică”. Spectacolul va include refrene celebre precum „Zaraza”, „Mână, birjar”, „Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara” și multe altele, alături de poeme semnate de autori apreciați precum Eminescu, Coșbuc, Prevert și Rilke.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

 

 

×