x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Simple Minds pregatesc numeroase surprize publicului din Romania

Simple Minds pregatesc numeroase surprize publicului din Romania

de Alex Revenco    |    27 Noi 2009   •   00:00
Simple Minds pregatesc numeroase surprize publicului din Romania

Scotienii de la Simple Minds, una dintre cele mai iubite trupe ale anilor 80 si 90, au pregatit un concert plin de surprize pentru fanii lor. Astfel, o inregistrare audio a concertului Simple Minds din Capitala va putea fi cumparata pe un stick USB, imediat dupa terminarea evenimentului!



Show-ul Simple Minds va fi inregistrat integral, iar fanii vor putea achizitiona chiar la finalul evenimentului un stick USB special creat pentru concert, care va contine piesele cantate de trupa la Bucuresti, in format MP3.

O alta surpriza este ca trupa va fi insotita de talentata Sarah Brown, a carei calitati vocale exceptionale vor aduce un plus de farmec concertului, care va dura aproape doua ore.

Cea mai recenta "achizitie" a turneului Graffiti Soul este reprezentata de Sarah Brown, care a avut un debut spectaculos alaturi de Simple Minds la concertul acestora de la Copenhaga. Avand o voce exceptionala, dar si o prezenta scenica puternica, Sarah este in mod evident o alegere inspirata, care se integreaza de minune in show-urile trupei.

Solistul Jim Kerr a fost puternic impresioant de Sarah inca de cand a vazut-o pentru prima oara alaturi de formatia Roxy Music. "Sarah Brown este o cântareata exceptionala. Lucrand cu Roxy Music, Duran Duran sau Simply Red, Sarah are o experienta vasta si va contribui din plin la spectacolele noastre! Fanii nostri ne dau atat de mult si merita in schimb din partea noastra numai cele mai bune performante live!", a declarat solistul Simple Minds.

Sarah Brown si-a inceput cariera muzicala la varsta de numai sapte ani, iar vocea ei profunda si incarcata de emotie i-a adus colaborari cu mari artisti ca Stevie Wonder, George Michael si Simply Red.

Va reamintim ca cei de la Simple Minds se vor afla in premiera in Bucuresti, pentru a sustine un concert in data de 15 decembrie, la Sala Polivalenta din Capitala, incepand cu ora 20.00.

Evenimentul face parte din turneul de promovare al ultimului album semnat Simple Minds, "Grafitti Soul". Turneul "Graffiti Soul", in care este inclus si evenimentul de la Bucuresti, a debutat in data de 13 noimebrie, in Croatia si trece prin Cehia, Spania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Olanda, Germania, Belgia si Marea Britanie. Chiar inainte de a ajunge in Romania, cei de la Simple Minds vor sustine un concert in Bulgaria, la Sofia, in data de 14 decembrie, urmand ca din Bucuresti sa porneasca din nou spre Olanda. Turneul se va incheia in data de 18 decembrie, in Germania.

Concertul Simple Minds este oferit de Magic FM si organizat de D&D East Entertainment, in colaborare cu Marcel Avram.

Biletele se pot achizitiona prin Eventim din reteaua magazinelor Germanos, magazinele Vodafone, Sala Palatului si Librariile Carturesti. De asemenea, biletele se pot cumpara online, accesand www.eventim.ro, www.bilete.ro sau www.blt.ro  

×
Subiecte în articol: muzica