x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Sinéad O'Connor, copiilor săi: Dacă mama moare mâine, înainte de a suna la salvare, sunați contabilul

Sinéad O'Connor, copiilor săi: Dacă mama moare mâine, înainte de a suna la salvare, sunați contabilul

de Redacția Jurnalul    |    28 Iul 2023   •   20:45
Sinéad O'Connor, copiilor săi: Dacă mama moare mâine, înainte de a suna la salvare, sunați contabilul

Sinéad O'Connor le-a lăsat copiilor săi instrucțiuni în cazul morții sale, inclusiv să îl sune pe contabil înainte de a chema salvarea: „Când artiștii sunt morți, sunt mult mai valoroși”.

Cântăreața irlandeză, celebră mai ales pentru interpretarea din 1990 a piesei „Nothing Compares 2 U", a murit la începutul acestei săptămâni la vârsta de 56 de ani.

Într-un interviu acordat publicației People în 2021, citat vineri de Insider, O'Connor a declarat că le-a subliniat copiilor săi cât de important este să îi protejeze atât arta, cât și banii.

„Când artiștii sunt morți, sunt mult mai valoroși decât atunci când sunt în viață", a spus O'Connor.

„Este scârbos ce fac casele de discuri", a continuat ea. „De aceea mi-am instruit întotdeauna copiii, încă de când erau foarte mici:

În urma artistei au rămas trei dintre cei patru copii ai săi, Jake, Roisin și Yeshua. Fiul ei, Shane, a murit prin sinucidere în 2022.

În interviul acordat publicației People, O'Connor și-a împărtășit dezgustul față de modul în care, în opinia ei, casele de discuri l-au tratat pe Prince după moartea acestuia în 2016 - în ciuda faptului că cei doi cântăreți nu aveau o relație personală bună.

„Unul dintre lucrurile care mă deranjează foarte tare, mă înfurie foarte tare este faptul că îi violează seiful", a declarat ea pentru People.

Potrivit Rolling Stone, Prince avea mii de înregistrări și demo-uri inedite păstrate în seif la momentul morții sale. O parte dintre aceste proiecte, cel mai recent „Welcome 2 America" din 2021, a fost lansată ulterior.

„Toți muzicienii avem cântece de care chiar ne este rușine", declara O'Connor pentru People: „Nu vrem să le audă nimeni. Acum, acesta este un om care a lansat toate cântecele pe care le-a înregistrat vreodată, așa că dacă s-a chinuit să construiască un seif, înseamnă că într-adevăr nu a vrut ca acele cântece să fie publicate. Și nu pot suporta ca oamenii să violeze, așa cum am spus eu, seiful".

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: sinead o'connor copii contabil