x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Skunk Anansie, la B’estfest

Skunk Anansie, la B’estfest

de Alex Revenco    |    17 Feb 2011   •   19:29
Skunk Anansie, la B’estfest
152470-skunk-groupshots1-photocredit-by-derrick-santini.jpgDupă un an de pauză, B’estfest 2011 revine în zilele de 1, 2 şi 3 iulie, într-o nouă locaţie, situată la doar zece minute de Piaţa Presei Libere, în zona Pipera-Tunari. Pe malul unui lac umbrit de sălcii, o suprafaţă de apro­xi­­mativ 10 hectare de iarbă verde urmează a fi transformată în B’estfest Camp, unde publicul va avea la dispoziţie trei zile pentru a experimenta atmosfera de festival într-un decor complet diferit.

Începând din acest an, B’estfest va dispune şi de un spaţiu generos de campare într-o zonă unde vor exista toate facilităţile necesare pentru un "summer camp" veritabil. Festivalul va beneficia de o scenă principală şi mai multe arene secundare, publicul având la dispo­ziţie o largă varietate de experienţe festivaliere, de la concerte la expoziţii neconvenţionale, ateliere de creaţie, spaţii de relaxare, jocuri şi târguri cu produse hand-made, zone de terase, baruri şi restaurante.

Pe scena principală se va putea cânta şi după ora 24:00,  existând şi alte zone de entertainment, "active" până dimineaţa. Departe de "ne­bunia" oraşului, dar suficient de aproape pentru cei care nu vin cu cortul, B’estfest Camp  promite să devină locul ideal pentru un festival organizat la standarde occidentale.

"Din 2007 până acum prietenii apropiaţi şi cei din rândul publicului fidel ne-au tot rugat să mutăm B’estfest de pe betoane, pentru că un festival înseamnă mai mult decât o serie de concerte, este o experienţă a libertăţii neîngrădite. Aşa că am profi­tat de pauza din 2010 să regândim conceptul de B’estfest şi am luat decizia ca anul acesta să-l mutăm într-un spaţiu întins, cu iarbă verde, şi să-l aducem astfel mai aproape de sufletul publicului tânăr, pentru care un festival înseamnă în primul rând oportunitatea de a fugi de cotidian într-un spaţiu creat special pentru el", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Primele confirmări la B’estfest 2011 sunt Skunk Anansie (1 iulie) şi Pendulum (3 iulie), în curând biletele vor fi puse în vânzare, mai multe detalii despre programul festivalului precum şi alte confirmări urmând a fi anunţate pe măsură ce se semnează contractele.



×
Subiecte în articol: muzica b'estfest pendulum skunk anansie