x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Snoop Dog vrea să cânte în duet cu Susan Boyle

Snoop Dog vrea să cânte în duet cu Susan Boyle

13 Apr 2010   •   00:00
Snoop Dog vrea să cânte în duet cu Susan Boyle

Rapper-ul Snoop Dog, care nu poate urca pe scenă fără să fumeze un joint, doreşte să-şi arate latura sensibilă. Şi nu oricum, ci prin înregistrarea unei melodii în duet cu senzaţia muzicală scoţiană Susan Boyle, un anti-star cu o voce impresionantă, descoperită la o emisiune pentru identificarea noilor talente.



Celebrul hip-hoper trebuie însă să-şi ia un scăunel şi să se aşeze la coadă pentru că înaintea sa sunt numeroase alte staruri ale muzicii care doresc să colaboreze cu Susan Boyle, 49 de ani, printre acestea numărându-se Lady Gaga, Kelly Rowland, 50 Cent şi Alice Cooper.

Totuşi Snoop Dogg, pe numele său real Calvin Broadus, nu se lasă păgubaş şi susţine că-şi doreşte neapărat o colaborare cu Susan Boyle, descoperită în cadrul emisiunii lui Simon Cowell, 'Britain's Got Talent'.

"(Boyle) este o artistă mare. De abia aştept să intru împreună cu ea în studioul de înregistrări. Şi la urma urmei, de ce nu? Ne vom pune mintea la contribuţie pentru a găsi o melodie pe care să o înregistrăm împreună", a declarat starul american pentru publicaţia britanică The Sun, citată de Agerpres. Rămâne de văzut de câte jointuri va fi nevoie pentru ca acest proiect muzical să devină realitate.

×
Subiecte în articol: muzica