x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Tragedie în muzică. O cântăreață din Cehia a murit după ce s-a infectat INTENȚIONAT cu COVID-19

Tragedie în muzică. O cântăreață din Cehia a murit după ce s-a infectat INTENȚIONAT cu COVID-19

19 Ian 2022   •   13:01
Tragedie în muzică. O cântăreață din Cehia a murit după ce s-a infectat INTENȚIONAT cu COVID-19

O cântăreață cunoscută din Cehia a murit după ce s-a infectat intenționat cu virusul SARS-CoV-2 pentru a obține certificatul verde. Aceasta era împotriva vaccinurilor anti COVID-19. 

Hanka Horka avea 57 de ani făcea parte din formația de muzică folk Asonance şi a murit duminică, scrie healthcarebusiness.co.uk.

Fiul său, Jan Rek, a declarat că el și tatăl său sunt vaccinați și au fost infectați cu COVID-19 înaintea sărbătorilor de iarnă. 

"Ea a decis să trăiască normal alături de noi şi a preferat să contracteze boala decât să se vaccineze", a explicat acesta.

Rek i-a acuzat pe liderii locali ai mişcării antivacciniste că au convins-o pe mama lui să nu se vaccineze.

"Sunt trist că i-a crezut mai mult pe nişte străini decât pe propria familie. Nu este vorba doar despre o dezinformare totală, ci şi de păreri despre imunitatea naturală şi anticorpii creaţi prin contactarea bolii. Și-a bazat toate argumentele pe teoriile voastre. Vă disprețuiesc!", a spus el.

Totodată, artista a anunțat că s-a infectat cu tulpina Delta și a postat un mesaj pe rețelele de socializare, cu două zile înaintea decesului,. 
"Am supravieţuit..a fost ceva pitoresc. Aşa că de acum va fi teatru, saună, concert, saună...şi o excursie urgentă la mare".

Certificatul verde este obligatoriu în Cehia pentru acces în restaurante și baruri, la evenimente culturale şi sportive.

 

 

×
Subiecte în articol: cehia hanka horka