x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Un concert al artistului Nicolae Voiculeţ, cumpărat la licitaţie

Un concert al artistului Nicolae Voiculeţ, cumpărat la licitaţie

13 Mai 2014   •   14:11
Un concert al artistului Nicolae Voiculeţ, cumpărat la licitaţie

Castelul Cantacuzino din Buşteni a găzduit sâmbătă, 10 mai, balul de caritate “Masquerade” organizat de Hospice, Casa Speranţei. Cu această ocazie, artistul Nicolae Voiculeţ, Ambasador al Turismului Românesc, a lansat seria de concerte “România, din inima ta”, cu susţinerea Fundaţiei Mircea Eugen Burada şi a Fundaţiei pentru o Românie Modernă.

Nicolae Voiculeţ a scos la licitaţie un concert pentru copiii unui orfelinat, din Chişinău. Recitalul a fost cumpărat de Fundaţia pentru o Românie Modernă, reprezentată de preşedintele acesteia, Răsvan Toader.

La eveniment au fost invitate peste 100 de personalităţi din lumea artistică şi oameni de afaceri, între care şi prinţesa Marina Sturdza.

“Voi aduce zâmbetul şi speranţa pe chipul şi în sufletele copiilor, rămaşi ai nimănui, doar în grija lui Dumnezeu. Fiecare sunet va fi o lacrimă de bucurie şi o alinare. Voi merge la Chişinău să cânt orfanilor pentru că ei sunt şi copii mei. Mama lor este România iar tatăl, Dumnezeu”, spune artistul Nicolae Voiculeţ.

×