x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Un nou clip cu Aguilera

Un nou clip cu Aguilera

de Alex Revenco    |    07 Mai 2010   •   00:00
Un nou clip cu Aguilera

Cel mai recent videoclip al interpretei Christina Aguilera este deja "rulat" de posturile muzicale de la noi şi poate fi văzut şi pe site-ul www.nme.ro.

Este de menţionat că prezentarea clipului a avut loc în întreaga lume, în acelaşi timp cu vevo.com. "Not Myself Tonight" este primul single de pe albumul "Bionic" al artistei, ce urmează să fie lansat la 8 iunie.

SCENE SUPERSEXY
Videoclipul are parte de scene supersexy, realizate de Hype Williams, unul dintre cei mai apreciaţi regizori din industria muzicală. Acesta a semnat numeroase videoclipuri ale unor artişti de renume, printre care "No scrubs" - TLC, "What's It Gonna Be?!" - Busta Rhymes şi Janet Jackson sau mai recentul "Video Phone" - Lady Gaga şi Beyonce. "Bionic" este cel de-al patrulea album de studio din cariera Christinei Aguilera şi apare după aproape patru ani de la lansarea lui "Back To Basics".

Discul este cu atât mai aşteptat cu cât include colaborări surprinzătoare cu artişti ca Sia, Ladytron sau Tricky Stewart. Cristina (29 de ani) este din 2005 căsătorită cu Jordan Bratman (32 de ani) şi în ianuarie trecut s-a născut primul lor copil, Max Liron Bratman.


A fost şi la Cerbul de aur. Degeaba!
Cu peste 38 de milioane de discuri vândute în întreaga lume şi cinci Premii Grammy la activ, Christina Aguilera este singura artistă sub 30 de ani inclusă în topul 100 al celor mai bune interprete din toate timpurile, realizat de prestigioasa publicaţie "Rolling Stone". Spre sfârşitul anilor '90, Aguilera a reprezentat SUA la festivalul internaţional Cerbul de Aur, unde nu a câştigat nici un premiu.

×
Subiecte în articol: muzica