x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Următoarea generaţie Iglesias!

Următoarea generaţie Iglesias!

de Dana Andronie    |    24 Iun 2014   •   15:30
Următoarea generaţie Iglesias!

Julio Iglesias, cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor susţine anual peste 60 de concerte pe cele mai mari scene ale lumii, iar românii sunt unii dintre spectatorii privilegiaţi să îl asculte live pe 19 iulie – la Mamaia, pe 20 iulie – la Galaţi şi pe 22 iulie - la Sala Palatului.

Programul artistului, destul de încărcat, nu îl impiedică totuşi să menţină o legătură permanentă cu familia. De curând, Julio a anunţat că îl va ajuta pe băiatul său, Rodrigo (în vârstă de 15 ani), să îşi îndeplinească visul.

Într-un interviu acordat exclusiv celei mai citite publicaţii spaniole - Revista Hola! - Rodrigo Iglesias a mărturisit că este fascinat de lumea muzicii şi că este pregătit să-i urmeze paşii tatălui sau pentru a-şi construi o carieră de artist. Rodrigo Iglesias Rijnsburger este cel de-al doilea copil al lui Julio Iglesias şi al actualei sale soţii, Miranda Rijnsburger. Limba sa maternă este olandeza, iar cea paternă - spaniola. “Admir toate reuşitele tatălui meu, de-a lungul vieţii. A fost un mare sportiv şi este un foarte bun cântăreţ. Ceea ce mi se pare fascinant, în ceea ce-l priveşte, este că reuşeşte şi astăzi să umple stadioane. Este, într-adevăr, un motiv de mândrie... Cel mai mare vis al meu este să fiu artist, ca tata şi ca fratele meu, Enrique. Aş fi încântat să mă dedic muzicii pentru tot restul vieţii. Aspir să fiu următoarea generaţie IGLESIAS!”, a mărturisit juniorul.

În luna iulie, îl vom revedea pe Julio Iglesias în show-uri diferite faţă de cele prezentate în anii anteriori. Pe parcursul celor două ore, spectatorii vor putea reasculta cele mai cunoscute melodii din repertoriul artistului, precum: “Baila Morena”, “Guantanamera”, “La Carretara” ,”El Amor” sau “Aqua dulce, aqua sala”.

Biletele sunt disponibile la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2; la Infodesk Shopping City Galaţi, la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi, la casa de Bilete a Teatrului Muzical Nae Leonard Galaţi, la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa şi online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

×