x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica AL DOILEA VERDICT în cazul MORŢII cântăreţei AMY WINEHOUSE

AL DOILEA VERDICT în cazul MORŢII cântăreţei AMY WINEHOUSE

08 Ian 2013   •   17:19
AL DOILEA VERDICT în cazul MORŢII cântăreţei AMY WINEHOUSE
Sursa foto: SHAUN CURRY / AFP

O a doua anchetă a confirmat marţi că moartea cântăreţei Amy Winehouse a fost accidentală, cauzată de abuzul de alcool, neexistând circumstanţe suspecte, informează Huffington Post.

Medicul legist Shirley Radcliffe, care s-a ocupat cu reexaminarea concluziilor anchetei iniţiale, a spus că Amy Winehouse a murit "intoxicată cu alcool", cântăreaţa în vârstă de 27 de ani "consumând alcool voluntar - un act deliberat care a luat o întorsătură neaşteptată şi a condus la moartea ei".

Amy Winehouse a fost găsită fără viaţă în casa ei din Londra pe 23 iulie 2011. Vedeta avea în momentul decesului o concentraţie de alcool de peste cinci ori mai mare decât limita legală.

La prima anchetă, care a avut acelaşi verdict, fusese descoperit un viciu de procedură. Medicul legist Suzanne Greenaway nu avea o vechime de cel puţin cinci ani - cerută în Marea Britanie - pentru a se ocupa de o astfel de anchetă, fapt care a obligat-o să demisioneze în noiembrie 2011. Ea a fost numită în acest post de soţul ei, Andrew Reid, care este tot medic legist. Andrew Reid a fost nevoit la rândul lui să demisioneze în decembrie 2011, după lansarea unei proceduri disciplinare împotriva lui.

×