x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Victor Socaciu lansează un album pentru micuţa Bogi

Victor Socaciu lansează un album pentru micuţa Bogi

22 Ian 2010   •   00:00

Folkistul Victor Socaciu pregăteşte, pentru luna februarie, lansarea noului său album "Iedera", la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, pe 17 februarie.



Albumul conţine 12 cântece şi este dedicat părinţilor micuţei Bogi, fetiţa de 10 ani intrată în moarte cerebrală, ai cărei rinichi au salvat viaţa cantautorului în septembrie 2009.

"Aşa cum ne-a promis în decembrie, la Festivalul "Om bun", Victor Socaciu a terminat încă un album, care va fi lansat în luna februarie. Albumul conţine 12 piese şi este dedicat părinţilor micuţei Bogi, care au găsit puterea, dincolo de durere, să dăruiască o şansă altor oameni aflaţi în suferinţă", se arată în comunicatul organizatorilor evenimentului.

Conform Agerpres, spectacolul de lansare va mai oferi recitalurile a doi mari cantautori ai folk-ului românesc - Mircea Vintilă şi George Nicolescu. Spectacolul va fi întregit de prezenţa actriţei Maria Ploae, care va susţine un moment poetic.

Preţul biletelor va fi de 30 de lei în sală şi 40 de lei pe locurile amplasate pe scenă şi se pot achiziţiona de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti şi online la adresa album_iedera@yahoo.com.

×
Subiecte în articol: muzica