x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Victor Socaciu şi Alexandru Repan “îmbrăţişaţi” de dorul lui Nichita, la Teatrul Excelsior

Victor Socaciu şi Alexandru Repan “îmbrăţişaţi” de dorul lui Nichita, la Teatrul Excelsior

de Dana Andronie    |    26 Mar 2014   •   12:55
Victor Socaciu şi Alexandru Repan “îmbrăţişaţi” de dorul lui Nichita, la Teatrul Excelsior

Teatrul Excelsior vă propune un regal de muzică şi poezie. Luni, 31 martie, la ora 19.30, sunteţi aşteptaţi la spectacolul "Îmbrăţişarea ", care propune un remember cultural de o frumuseţe aparte .

Nichita Stănescu “ne cheamă” de ziua lui, la un pahar de muzică şi poezie, cu aromă unică, străfulgerată de geniul său .

Pe 31 martie, “poetul necuvintelor” ar fi împlinit 81 de ani. Regretul că nu-l mai avem printre noi este estompat de bucuria reîntâlnirii cu sufletul său, pe care l-a veşnicit cu tot preaplinul în versuri.

Victor Socaciu îşi lansează albumul "Îmbrăţişarea", care se va afla sub nimbul poeziilor lui Nichita Stănescu. Va fi "o tălmăcire subiectivă, adică o lectură altfel, atât cât poate muzica mea sau sufletul meu", ne-a declarat cantautorul.

Alături de Victor Socaciu, vor depune mărturiile de iubire, marele actor al teatrului şi cinematografiei româneşti Alexandru Repan, grupul Contraste şi Corala Eminescu.

Va fi o seară în care, cum spunea "Îngerul Blond", ne vom păstra îmbrăţişarea, şi vom rezona cu poezia devenită cântec, doar la Teatrul Excelsior.


×