x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Vladimir Putin aduce elogii breakdance şi muzicii rap! (Video)

Vladimir Putin aduce elogii breakdance şi muzicii rap! (Video)

14 Noi 2009   •   00:00

Premierul rus, Vladimir Putin, a fost aplaudat frenetic de fanii ruşi ai muzicii hip-hop, deoarece a făcut elogiul... artei străzii! In viziunea fostul şef de stat, arta străzii este un fenomen în care se exprimă "talent şi creativitate" prin formă şi conţinut.



"Graffiti devine o artă veritabilă", a declarat Putin, citat de agenţiile ruse, în cadrul unei ceremonii de înmânare a premiilor unui concurs de televiziune de hip-hop.

"Breakdance-ul, este într-adevăr o propagandă în favoarea unui mod de viaţă sănătos", deoarece este dificil să ne imaginăm că acesta poate "să se asocieze cu un pahar (de alcool) sau droguri. Chiar muzica rap de stradă, care ar putea părea puţin cam brutală, are un conţinut social, vorbeşte despre probleme, în special de cele ale tinerilor", a continuat premierul.

Potrivit agenţiei Interfax, citată de Mediafax, discursul lui Putin, care a înmânat premiile câştigătorilor la categoriile "graffiti", "rap" şi "breakdance", a fost întâmpinat cu "strigăte, fluierături şi aplauze". "Ar fi cool să înregistrezi o melodie cu Putin ... Este o legendă, este idolul nostru", a declarat câştigătorul la categoria "rap", Roma Jigan.

×
Subiecte în articol: muzica