x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica W.A.S.P. lansează "Babylon" la Bucureşti

W.A.S.P. lansează "Babylon" la Bucureşti

de Alex Revenco    |    16 Noi 2009   •   00:00
W.A.S.P. lansează "Babylon" la Bucureşti
Sursa foto: /CREDIT MAXIMUM ROCK

"Beast Of Babylon World Tour" poposeşte astăzi, de la ora 20:00, la Arenele Romane din Capitală, într-un cort special amenajat şi dotat cu o instalaţie de încălzire de mare putere.



Trupa americană, care şi-a pus amprenta pe sute de formaţii din întreaga lume, vine cu un impresionant echipament de sunet şi lumini. Blakie Lawless & Co. vor cânta peste 100 de minute, din care nu vor lipsi proiecţiile video şi binecunoscutele "Crazy", extrasă de pe noul album, "I Wanna Be Somebody", "Forever Free" şi "Wild Child". De asemenea, fanii formaţiei vor avea ce alege din standul de merchandise, CD-uri, tricouri etc.

LAWLES VS OBAMA

Liderul formaţiei, Blackie Lawles, a declarat recent că în concertele W.A.S.P. nu vor mai exista scene sângeroase şi nu va mai fi cântat hitul "Animal (F**k like a beast)", dar în schimb a pregătit alte surprize fanilor. El a spus: "Nu mai am nevoie de asta, pentru că, atunci când am încercat să transmitem un mesaj oamenilor, imaginea acelui show a spus atât de multe, încât oamenii ascultau cu ochii, şi nu cu urechile. Am făcut ceea ce am crezut că este artă abstractă şi încercam să facem comentarii sociale prin asta, dar nimeni nu înţelegea mesajul nostru. Probabil s-au gândit că suntem o formaţie shock-rock. Nu ne-am considerat niciodată formaţie shock-rock". În altă ordine de idei, Lawles, unul dintre cei mai înverşunaţi adversari ai noului preşedinte american, a declarat că "Obama este un marxist cu mască de socialist".

×
Subiecte în articol: muzica