x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Whitney Houston, ironizată de presa britanică

Whitney Houston, ironizată de presa britanică

14 Apr 2010   •   00:00
Whitney Houston, ironizată de presa britanică

Cântăreaţa americană Whitney Houston, care şi-a anulat mai multe concerte din cauza unei infecţii respiratorii, a revenit pe scenă, aseară, în oraşul britanic Birmingham. Prestaţia vedetei, însă, a fost criticată de presa locală, care a ironizat vocea artistei.

"Nu a fost concertul pe care îl aşteptau fanii", notează The Sun, care, după ce descrie show-ul de la Birmingham, încheie cu o propoziţie cât o mie de cuvinte: "Houston, we still have a problem" ("Houston, încă avem o problemă").

Potrivit aceleiaşi publicaţii, timpul şi dependenţa de droguri, pe care artista americană susţine că a învins-o, şi-au lăsat o amprentă puternică asupra vocii sale, considerată în trecut una dintre cele mai bune din industria muzicală, care a devenit între timp mai profundă şi mai răguşită.

Iar jurnaliştii de la The Guardian scriu că "unele dintre piesele sale, cum ar fi 'Saving All My Love for You' şi 'The Greatest Love of All', sunt cântece pe care n-ai vrea să le asculţi dacă ea nu le interpretează aşa cum o făcea odinioară".



Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu Discuri de Platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles.

Pe plan mondial, diva americană a vândut peste 140 de milioane de albume şi 50 de milioane de single-uri, printre care se numără şi piesa "I Will Always Love You", lansată în 1993 şi care a devenit una dintre cele mai bine vândute melodii din toate timpurile.

×
Subiecte în articol: muzica