x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica S-au pus în vânzare biletele pentru ZU Music Awards

S-au pus în vânzare biletele pentru ZU Music Awards

13 Mar 2014   •   12:48
S-au pus în vânzare biletele pentru ZU Music Awards

Joi, 3 aprilie, Romexpo găzduiește un spectacol în premieră. România va fi martoră la ediția cu numărul 1 a ZU Music Awards. Primul show de premii muzicale din țară organizat de un post de radio va reuni cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală românească într-un singur loc. Din 7 martie, biletele pentru eveniment s-au pus în vânzare pe www.myticket.ro și www.eventim.ro.

Prețul biletelor variază între 30 și 70 de lei dupa cum urmează: ZU Fan Circle – 30 de lei, ZU Hit Circle (tribune) – 50 de lei, zona Most Wanted – 60 de lei și VIP Area – 70 de lei. Pentru un acces cât mai rapid la bilete, fanii ZU găsesc link-uri către site-urile care le comercializează pe www.radiozu.ro.

Hiturile lui 2013 și creatorii lor vor fi premiați în cadrul evenimentului care are ca misiune schimbarea viziunii românilor despre ce înseamnă o gală de premii muzicale. Pe lângă artiștii care vor urca pe scena ZUMA ca să își ridice premiile câștigate, aceasta va fi locul de desfășurare al unor momente live de-a dreptul neașteptate. Surprizele se vor ține lanț pe tot parcursul serii. Energia și dinamica spectacolului ZU Music Awards este gândintă în așa fel încât nici măcar un minut nu este de ratat. Cei prezenți în sală cu siguranță vor avea parte de o seară de neuitat.

Trofeele ZUMA vor fi oferite în urma voturilor ascultătorilor Radio ZU și a fanilor artiștilor nominalizați. Acesta va fi singurul criteriu care contează în alegerea artiștilor. Cu excepția categoriilor „Cel mai bun debut”, „Piesa anului” și „Cea mai vizualizată piesă ZU pe YouTube” care nu sunt supuse votării publicului, categoriile „Cea mai bună piesă pop”, „Cea mai bună piesă hip-hop”, „Cea mai bună piesă dance”, „Cea mai bună artistă a anului”, „Cel mai bun artist al anului”, „Cea mai bună colaborare”, „Cel mai bun live al anului la ZU” și „Cea mai bună piesă internațională” își vor găsi câștigătorii strict pe baza voturilor.

Cei care vor să își voteze artiștii favoriți sau să afle mai multe informații despre ZU Music Awards găsesc toate detaliile de care au nevoie pe www.radiozu.ro. Hiturile se premiază la ZU Music Awards!

×
Subiecte în articol: zu music awards radio zu