x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Hai la un altfel de teatru! Joi, 17 aprilie, se joacă în premieră piesa ''Pescăruşul. Ultimul act''

Hai la un altfel de teatru! Joi, 17 aprilie, se joacă în premieră piesa ''Pescăruşul. Ultimul act''

de Mihaela Stănescu    |    09 Apr 2014   •   15:18
Hai la un altfel de teatru! Joi, 17 aprilie, se joacă în premieră piesa ''Pescăruşul. Ultimul act''
Asociaţia INSPIRA şi On Stage vă invită la piesa ''Pescăruşul. Ultimul act'' De A.P. Cehov.

Pe 17 aprilie 2014, la ora 20:30, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti, se joacă piesa ''Pescăruşul. Ultimul act'' De A.P. Cehov. Este un spectacol vizual în care o lumină se plimbă mereu pe scenă şi, într-o stare de nerv şi abandon, ne lasă să vedem frânturi de oameni, de microfoane, cabluri, chitară, mască, scenă… Textul spectacolului  are la bază al patrulea act al piesei "Pescăruşul" de A.P. Cehov, una dintre cele mai jucate şi iubite piese din lume. Regizoarea Carmen Lidia Vidu realizează un spectacol de teatru-concert, o combinaţie de muzică de operă, muzică post-rock, dans contemporan, teatru. Toate într-o oră de emoţie, de iubire, de poveste. O oră în care vei fugi din cotidian, o ora în care sufletul tău se va simţi liber. O oră în care vei deveni un alt “TU”.

Sunteţi aşteptaţi la un altfel de spectacol, altfel decât orice montare a Pescăruşului de până acum, la un spectacol în care o echipă întreagă s-a dedicat preţ de câteva luni, în care s-a pus mult suflet, s-au consumat şi s-au construit multe emoţii.

Regia:
- Ioana Marchidan şi Istvan Teglas(actori/coregrafi)
- Catalina Antal (soprana)
- Ovidiu Chihaia (muzica live)

Bilete: 50 de lei
Bilete se pot procura de la Casa de Bilete a Teatrului Elisabeta şi de aici.

Rezervarile se pot face la numărul de telefon: 0727 703 703

×