x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Horațiu Mălăele pregătește publicului spectator. O nouă doză de râs. „Ediție Specială Muncitorească”, pe 23 august, la Grădina de Vară Herăstrău

Horațiu Mălăele pregătește publicului spectator. O nouă doză de râs. „Ediție Specială Muncitorească”, pe 23 august, la Grădina de Vară Herăstrău

15 Iul 2021   •   16:05
Horațiu Mălăele pregătește publicului spectator. O nouă doză de râs.  „Ediție Specială Muncitorească”,  pe 23 august, la Grădina de Vară Herăstrău

Cu ironie, profunzime și umor, artiștii Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele și Radu Captari invită publicul bucureștean pe 23 august, la Grădina de Vară Herăstrău, începând cu ora 20:00, la spectacolul „Ediție Specială Muncitorească”.

„Ziua Națională” din „Epoca de Aur”, pe care românii o sărbătoreau cu mult fast prin parade și demonstraţii ale oamenilor muncii, cântece pioniereşti, marşuri militare sau spectacole omagiale, este pusă sub semnul unei veritabile parodii la adresa comunismului sau a oricărei forme de totalitarism din viața noastră.

Maestrul Horațiu Mălăele va face o nouă demonstrație de virtuozitate alături de fiul său, Bogdan Mălăele și de muzicianul Radu Captari. Artiștii abordează în spectacol teme variate dintr-o perspectivă satirică, presărate cu momente de improvizație, dialoguri sau monologuri surprinzătoare, intersectate cu melodii și refrene comuniste ale căror mesaje au rămas încă vii.

Pe scurt, un act artistic ce va dovedi, promit organizatorii, că nu poți să nu îl iubești pe Horațiu Mălăele atunci când metamorfozele scenice comunică simple adevăruri.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online de pe Ticketnet.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilet.ro, Mystage.ro și Entertix.ro.

×
Subiecte în articol: Horatiu Malaele