x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Sărbătoreşte Ziua Mondială a Fericirii cu o porţie uriaşă de râs la Boeing Boeing

Sărbătoreşte Ziua Mondială a Fericirii cu o porţie uriaşă de râs la Boeing Boeing

20 Mar 2014   •   16:29
Sărbătoreşte Ziua Mondială a Fericirii cu o porţie uriaşă de râs la Boeing Boeing

Pe 28 iunie 2012, Organizatia Natiunilor Unite a stabilit ca in fiecare an, in data de 20 martie, sa se sarbatoreasca Ziua Mondiala a Fericirii.

In acest ton festiv, Fundatia Levantis, producatorul comediei ”Boeing Boeing”, va invita joi 20 martie sa sarbatoriti Ziua Mondiala a Fericirii cu o portie uriasa de ras alaturi de indragitii actori: Aurelian Temisan, Anca Sigartau, Lucian Ghimisi, Tania Popa, Alexandra Velniciuc si Dana Marineci.

Spectacolul se joaca incepand de la ora 20:00 in Sala Epika din Grand Cinema&More din Baneasa Shopping City.

Subiectul este unul foarte haios si care garantat va oferi momente deosebite de buna dispozitie. Menajera Berta este piesa de rezistenta a vietii anormal de bine organízate a lui Bernard cu cele 3 logodnice ale sale, stewardese, care bineinteles ca nu stiu una de cealalta. Ce se intampla insa cand un nou avion Boeing iese pe piata si toate orele de zbor se modifica? Iar cele 3 logodnice vor sa il vada pe Bernard in acelasi timp? Si ce rol are Robert proaspat sosit de la tara la oras, in toata tarasenia? Puteti descoperi raspunsurile la toate aceste intrebari joi 20 martie.

Biletele se pot achizitiona direct de la casa de bilete VIP din incinta cinematografului sau online accesand www.boeing-boeing.ro


×