x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Teatru în aeroport!

Teatru în aeroport!

de Sebastian S. Eduard    |    27 Mar 2014   •   16:30
Teatru în aeroport!

Spectacolul “Ne vom revedea în anul care a trecut”, în regia lui Alexandru Nagy, va fi prima piesă care se va juca în incinta Aeroportului Internaţional 'Henri Coandă' din Bucureşti - terminalul nou Plecări.

Spectacolul este realizat după o idee originală a Teatrului de Sufragerie, după textul unuia dintre cei mai jucaţi dramaturgi români, Ştefan Caraman, premiat la Gala Premiilor UNITER în 2005. Regia primului spectacol creat pentru aeroport şi pus în scenă chiar în incinta acestuia este semnată de Alexandru Nagy iar scenografia îi aparţine Ioanei Pashca. Din distribuţie fac parte Gelu Niţu, Cătălina Mustaţă, Meda Victor şi Mihai Smarandache.

Povestea spectacolului se petrece în sala de aşteptare a unui aeroport, unde două cupluri tratează o intrigă de actualitate, în care oricine se poate regăsi. Două generaţii diferite, prin prisma analizei a două relaţii de cuplu, un stop-cadru, oricând posibil, care surprinde în mod excepţional caracteristicile generaţiei mature şi ale celei tinere. Este o poveste pe care oricare dintre noi o poate surprinde în viaţa cotidiană, cu atât mai mult într-o sală de aşteptare.

Spectacolul este programat pentru sâmbătă, de la ora 19:00.

×