x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Teatrul „George Ciprian” Buzău își deschide stagiunea 2024-2025 cu noi spectacole

Teatrul „George Ciprian” Buzău își deschide stagiunea 2024-2025 cu noi spectacole

de Magdalena Popa Buluc    |    14 Sep 2024   •   12:00
Teatrul „George Ciprian” Buzău își deschide stagiunea 2024-2025 cu noi spectacole
Sursa foto: Publicul buzoian este invitat să participe la primele spectacole ale stagiunii

Teatrul „George Ciprian” Buzău anunță cu entuziasm deschiderea stagiunii 2024-2025, marcând un nou capitol artistic plin de provocări și emoții.

Publicul buzoian este invitat să participe la primele spectacole ale stagiunii: „Capra cu trei iezi”, un spectacol pentru întreaga familie, în regia lui Ionuț Octavian Ghinea, cu Ionut Ghinea, Cristi Martin, Radu Pavel, Anda Pantiș, Cătălina Felicia Cruceru și Zabi Tudorce va avea loc duminică, 15 septembrie, ora 11.00 și „Despre tandrețe”, în regia lui Vlad Trifaș, cu Șerban Gomoi, Macrina Bârlădeanu, Ioan Coman și Ioana Cojocărescu – programat pe 29 septembrie, ora 18.00.

Între timp, în culisele teatrului, echipa noastră lucrează intens la noi producții proprii pentru această stagiune. Pregătim surprize pentru toate vârstele, inclusiv spectacole dedicate celor mici, dar și producții de impact pentru publicul matur. Dorința noastră este să fim prezenți în viața de zi cu zi a comunității, oferindu-le experiențe teatrale memorabile.

Pe această cale, Teatrul „George Ciprian” Buzău dorește să mulțumească publicului pentru prezența sa din stagiunea trecută și vă invităm la spectacolele ce urmează, pentru a trăi împreună magia teatrului. Vă așteptăm în număr cât mai mare la evenimentele noastre, într-o nouă stagiune care promite să fie plină de surprize și momente de neuitat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×