x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură TOP/Info

TOP/Info

21 Ian 2005   •   00:00

22 IANUARIE 2005
ASHLEE SIMPSON a achizitionat prima sa locuinta, pe care o va imparti cu doua dintre fetele care au aparut in videoclipul ei "La La". Bruneta in varsta de 20 de ani, sora mai mica a solistei Jessica Simpson, s-a mutat recent in casa situata in Studio City, California. Ashlee a declarat pentru MTV USA: "Este distractiv. Am decorat-o, iar totul este in stil retro. Sper ca luna viitoare voi sta mai mult acasa pentru a mai face ceva prin locuinta. De departe, eu sunt cea mai dezordonata dintre toate. Si prietenele mele fac dezordine, dar eu le intrec".

USHER a parasit-o pe Naomi Campbell pentru ca se plictisise de ea. In ciuda afirmatiilor lui Campbell, potrivit carora ea este cea care l-a parasit pe solist, pentru ca persoanele care se ocupau de cariera cantaretului erau prea autoritare, prietenii lui Usher sustin contrariul. Relatia celor doi a luat sfarsit anul trecut, cu ocazia decernarii premiilor Billboard, cand Usher i-a cerut manechinului sa il insoteasca. Naomi a refuzat insa, pentru ca a considerat ca Usher este cel care primeste mai multa publicitate in aceasta relatie.

KYLIE MINOGUE a recunoscut ca, desi este impreuna cu actorul francez Olivier Martinez, se mai uita si dupa alti barbati. Solista, in varsta de 36 de ani a fost intrebata in cadrul unui interviu radio daca se uita si dupa alti barbati in afara de prietenul ei, iar raspunsul a fost unul rapid. Solista a spus ca daca se intampla ca un barbat sa ii atraga atentia, atunci se uita dupa el, dar fara sa aiba si alte intentii.

BRITNEY SPEARS a fost declarata oficial cea mai bine vanduta artista a secolului, albumele sale fiind cumparate mai bine decat ale oricarei alte soliste. Spears a devansat-o in acest top chiar si pe idolul sau, Madonna, ea dovedinu-se cea mai buna solista din ultimii cinci ani. Chiar si vedete de calibru, precum Kylie Minogue, Dido, Beyonce Knowles, Celine Dion sau Whitney Houston au fost devansate in mod clar de numarul de albume vandute de Britney.

×
Subiecte în articol: cultura