x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Trupele Obituary si Deftones, la Arene - 15 ani de heavy metal

Trupele Obituary si Deftones, la Arene - 15 ani de heavy metal

de Alex Revenco    |    27 Mai 2006   •   00:00
Trupele Obituary si Deftones, la Arene - 15 ani de heavy metal

De la primul festival international (Skip Rock 91) si pana anul trecut (Megadeth) au cantat in Romania nume mari din heavy metal.

Luna viitoare, pe iubitorii genului ii asteapta o saptamana de foc, cu doua mari formatii din Statele Unite: Obituary la 17 si Deftones la 25 iunie. La concertul Obituary, inclus in "Frozen in Time Tour 2006", invitati speciali vor fi maestrii doom death-ului italian, Novembre, precum si trupele Taine, L.O.S.T., Avskild si Leprosy Abscess. Biletele costa 60 RON pana cu o zi inainte de concert (3.000 de bilete disponibile, din care aproape 1.500 sunt vandute) si 70 RON in ziua concertului (2.000 de bilete disponibile), fiind disponibile in Bucuresti si in tara, in reteaua magazinelor Diverta si online la contact@metalhead.ro. Despre perioada premergatoare spectacolului de la Bucuresti, John Tardy, solistul vocal de la Obituary, a spus: "Am avut concerte in SUA cu Napalm Death si am fost si in Europa pentru cateva spectacole alaturi de Samael. In ambele cazuri a fost exceptional si ne-am simtit bine sa plecam din nou la drum. Vom participa la cateva festivaluri in SUA si ne pregatim pentru cele de la vara, in Europa".

CAP DE AFIS
Duminica, 25 iunie, la Arenele Romane, sub egida Rock Your Mind va avea loc cel mai tare concert heavy metal care a avut loc in Romania, de la Metallica incoace. Este vorba despre Deftones, care dupa concertele din Europa va fi alaturi de Korn, co-headlineri la Family Values Tour 2006, in Statele Unite. In deschidere, la concertul de la Bucuresti vor canta Subscribe, Implant pentru refuz, Coma, Crize, Point Plank si Godmode. Biletele sunt 60 RON pana la 24 iunie si 70 RON in ziua concertului.

×
Subiecte în articol: cultura