x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Vecina din Kiseleff a dlui Stelu

Vecina din Kiseleff a dlui Stelu

de Dan Constantin    |    06 Apr 2015   •   16:40

Raiul din penitenciarul de lux al dlui Stelu de la Şosea face umbra unei afaceri imobiliare scandaloase derulate peste drum, pe Bdul Kiseleff.
Avocata Lucica Cherecheş este ’’şefa’’ unei linii de retrocedări prin cumpărarea de drepturi litigioase nu mai puţin consistente decât afacerea dlui Stelu, cercetată acum de DNA. Cuplul Cherecheş, înainte de divorţul lor din interes, a adunat o avere imobiliară colosală – apartamente, vile şi terenuri în buricul târgului, la Şosea, pe la Casa Presei şi la Snagov. Madam Cherecheş, iubitoare de artă la faţadă, nu pridideşte cu demolarea unor clădiri şi parcuri în Capitală.

Chiar vis-à-vis de cuibul de marmură al dlui Stelu, pe Kiseleff 45, Cherecheş a cerut şi a obţinut ridicarea unor blocuri pe ruinele grădinii numite Micul Versailles. Totul se face sub privirea uimită a ambasadorului Germaniei, diplomatul urmărind siderat din reşedinţa vecină dezastrului cum autorităţile române nu pot stăvili foamea atroce a Mafiei imobiliare.

Jurnalul naţional, mai multe ONG-uri au semnalat manevrele avocatei care a reuşit să convingă proprietari de drept, notariate, instanţe, municipalitate că dreptul ei de a demola vestigii istorice se află în cadrul legal.

Alţi mari beneficiari de drepturi litigioase au defilat cu obrăznicie, plutind pe valurile legii, cu pânzele umflate de autorităţi complice. Stelu a fost împroprietărit de "marea luptatoare" cu Mafia, procuroarea Alina Bica, găzduită de stat acum la Penitenciarul Târgşor. Sumele spălate prin "maşinăria de cash" ANRP au ajuns la Cocoş, Udrea, au finanţat campania electorală pentru realegera lui Băsescu.

Imobilele din Kiseleff, statul major al avocatei demolatoare a Micului Versailles, au intrat în proprietatea ei în anul 2004, în mandatul de primar al lui Băsescu. O simplă coincidenţă.

×