x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Euro 2016 EURO 2016. Islanda, echipa care a îmbogăţit pariorii nebuni

EURO 2016. Islanda, echipa care a îmbogăţit pariorii nebuni

04 Iul 2016   •   11:20
EURO 2016. Islanda, echipa care a îmbogăţit pariorii nebuni
Sursa foto: Michael Probst/AP

EURO 2016. Exceptând meciul din grupe cu Ungaria, Islanda a fost privită mereu de casele de pariuri drept echipa cu cele mai mari şanse de a pierde, de-a lungul acestui turneu european.

Cu o istorie de "ciuca bătăilor" în Europa şi o echipă care nu spunea multe, înainte de Euro 2016, Islanda a fost o constantă surpriză.

EURO 2016. Încă din faza grupelor, specialiştii în pariuri au văzut în Islanda o echipă marginală, fiind creditată, cel mult, cu şansa de a obţine rezultate de egalitate.

În primul meci al nordicilor din Grupa F, cu Portugalia, o victorie a islandezilor avea cota 8, faţă de 3,5 de partea Portugaliei. Meciul s-a terminat 1-1, aducând de 3 ori suma pariată celor care au fost inspiraţi să mizeze pe un rezultat de egalitate.

EURO 2016. Singura partidă în care Islanda a fost văzută ca favorită a fost cea cu Ungaria, când cota nordicilor la victorie a fost de 1,7, faţă de 2,1 de partea maghiarilor. Meciul a avut tot rezultatul de 1-1, un scor anticipat de specialişti, care au cotat rezultatul cu numai 1,6.

În ultimul meci al grupei, Islanda a fost văzută din nou ca echipa care avea să piardă în faţa Austriei. O victorie a nordicilor era cotată cu 2,8, în timp ce austriecii aveau cota 1,2. Islanda a învins, însă, cu 2-1. Ajunsă nesperat în optimi, Islanda era văzută drept victimă sigură în faţa Angliei.

EURO 2016.  Cu doar două meciuri amicale disputate între cele două echipe (ultimul, în 2004, câştigat de Anglia cu 6-1) Islanda avea o cotă 7,5 pentru o victorie, în timp ce Anglia era favorită certă, cu o cotă de 1,5.

Islanda a câştigat, însă, cu 2-1, îmbogăţindu-i pe curajoşii care au pariat pe ea. Şi în meciul de aseară Islanda a plecat drept victimă sigură. Cota la victorie a Franţei a fost de 1,45, în timp ce pentru o victorie a Islandei în timpul regulamentar, casele de pariuri au riscat să acorde de 8 ori suma pariată.

×
Subiecte în articol: euro 2016 islanda pariuri pariori cote franta