x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Susan Boyle, internată la psihiatrie după Britain's Got Talent (Video)

Susan Boyle, internată la psihiatrie după Britain's Got Talent (Video)

01 Iun 2009   •   00:00
Susan Boyle, internată la psihiatrie după Britain's Got Talent (Video)

Stresul şi oboseala au doborât-o pe Susan Boyle, scoţianca de 48 de ani care a uimit întreaga lume cu vocea sa. După ce, cu două zile în urmă, a pierdut în finala concursului "Britain's got talent" în faţa unui grup de dansatori, femeia a ajuns în spital, la secţia psihiatrie.

Potrivit presei britanice, duminică seară Susan a fost transportată de urgenţă la o clinică londoneză iar medicii spun că suferă de depresie şi este extenuată.

Martorii spun că în momentul în care Susan a fost dusă la spital părea dezorientată şi absentă. Fanii din întreaga ţară i-au transmis mesaje de încurajare scoţiencei. Însuşi premierul Gordon Brown l-a sunat pe unul dintre organizatorii concursului pentru a se interesa de starea femeii.

Visul lui Susan Boyle s-a năruit chiar la final. Contrar tuturor aşteptărilor, gospodina scoţiană a cărei voce a emoţionat întreaga lume s-a situat doar pe locul doi în concursul "Britain's Got Talent". Susan a acceptat cu graţie înfrângerea şi i-a felicitat pe câştigători, membrii unui grup de dans urban.

antena3.ro

×
Subiecte în articol: magazin