x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dita Von Teese conduce o maşină de lux din anii '40

Dita Von Teese conduce o maşină de lux din anii '40

01 Apr 2011   •   17:27
Dita Von Teese conduce o maşină de lux din anii '40

Dita Von Teese este cunoscută pentru ţinutele ei chic inspirate din anii '40 şi '50. De această dată extravaganta dansatoare a uimit locuitorii Los Angeles/ului după ce şi-a făcut apariţia pe străzile oraşului cu o maşină pe care alţii visează să o aibă în colecţiile particulare, un Ford Super Deluxe decapotabil din anul 1946.

“Regina cabaretului burlesc”, aşa cum este supranumită Dita, demonstrează în acest fel încă o dată că pasiunea ei pentru farmecul anilor '40 şi '50 nu se manifestă doar în spectacolele care au făcut-o celebră sau prin vestimentaţia atent aleasă la orice ieşire în public pe care o are dansatoarea.  

Dita a fost însoţiită la plimbare de actualul ei iubit, aristocratul Louis Marie De Castelbajac, care nu a ezitat să îmbrace o ţinută asortată cu a ei şi, bineînţeles cu… maşina.

În trecut, Dita Von Teese a fost cunoscută pentru căsătoria sa cu Marylin Manson, cei doi formând un cuplu care a şocat constant de-a lungul anilor prin apariţii extravagante.  (foto: dailymail.co.uk)

 

 

×
Subiecte în articol: ford cabaret dita von teese