x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 2008 - Preţurile vor creşte pe Litoral cu 5 - 7 la sută

2008 - Preţurile vor creşte pe Litoral cu 5 - 7 la sută

de Jurnalul National    |    20 Sep 2007   •   00:00

Preţurile pe Litoral ar urma să crească cu 5 pănă la 7 la sută, pe Litoral, in sezonul turistic 2008, majorările vizănd, in special, creşteri de salarii pentru motivarea personalului angajat.



Peste 300 de agenţi de turism s-au reunit la Bursa de Turism Litoral 2008 (19 - 22 septembrie), pentru perfectarea contractelor de parteneriat intre hotelieri şi touroperatori.

Sezonul 2007 a fost caracterizat ca unul foarte profitabil şi care poate sa crească optimismul agenţilor de turism care operează pe Litoral.

'Este primul an in care creşterea estimată a turismului pe Litoral este de 25 - 30 la sută, ceea ce trebuie să fie un semnal foarte pozitiv şi incurajator', a declarat Alin Burcea, reperezentat al asociaţiei patronale din sudul Litoralului.

Municipalitatea Constanţa are ca ţintă, in cadrul Master Planului pentru turism, un proiect de 70 de milioane euro, pentru regenerarea zonei peninsulare a staţiunii Mamaia, pe care o consideră că poate avea un mare potenţial turistic.

Operatorii apreciază că in 2008 preţurile pe Litoral vor creşte cu 5 - 7 la sută, iar dacă preţurile la utilităţi vor creşte, scumpirile ar putea ajunge pănă la 10 la sută. Principala cauza a majorarii vor fi majorările salariale, pentru motivarea personalul angajat din sector.
  • Rompres

×
Subiecte în articol: magazin