x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 26 de cuie in corp

26 de cuie in corp

de Jurnalul National    |    10 Sep 2007   •   00:00
26 de cuie in corp
Sursa foto: STR/

Doctorii de la spitalul din Kunming, China, au găsit in corpul lui Luo Cuifen (29 de ani) nu mai puţin de 26 de cuie. Acestea erau prinse in trup de multă vreme şi au fost descoperite la radiografie, numai după ce aceasta s-a plăns de dureri. Medicii bănuiesc că cele 26 de cuie au fost infipte de bunicii fetei, supăraţi că aceasta nu s-a născut băiat.

Michael Moore, un nou documentar

Regizorul american Michael Moore şi-a prezentat noul documentar, "Captain Mike across America", cu ocazia Festivalului de la Toronto. In noua sa realizare, cineastul revine asupra campaniei prezidenţiale americane din anul 2004. Michael Moore estimează că votul pe care Hillary Clinton l-a acordat in 2002 in favoarea invadării Irakului ii reduce considerabil şansele de a obţine investitura Partidului Democrat pentru candidatura la preşedinţia SUA.viitor hit?


Michael Jackson căntă... "Mamacita"
Melodia cu care Michael Jackson intenţionează să rupă gura tărgului şi să revină cu succes in lumea showbiz-ului a fost difuzată in premieră la un post de radio din SUA. In cazul in care autenticitatea melodiei va fi confirmată, 96.1 KISS FM, care emite din Pittsburg, se va putea măndri ca fiind primul post de radio unde a fost ascultată "Mamacita" - un căntec de dragoste cu versuri in engleză şi spaniolă, ce pare să fie interpretat de celebrul pop star.

×
Subiecte în articol: magazin