x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 7 ani de Surprize

7 ani de Surprize

de Cristina Ologeanu    |    09 Sep 2005   •   00:00
7 ani de Surprize
VEDETE
Desi multi ar fi tentati sa spuna ca dupa atatia ani de "Surprize" e greu sa mai gasesti ceva care sa merite sa fie transpus pe sticla, Andreea Marin si echipa sa au constatat ca, dimpotriva, romanii sunt plini de... surprize. La fiecare pas poti da peste povesti inedite, "povesti de viata exceptionale, neasteptate si pentru noi, dupa atatia ani de surprize - am implinit 7 anisori, ne pregatim ghiozdanele! - , cand suntem uneori tentati sa credem ca viata romanului nu ne mai poate oferi noua, ca echipa, surprize de proportii. Si totusi traim zilnic printre oameni care ascund in trecutul lor experiente tulburatoare, adeseori mult mai interesante decat povestile vedetelor pe care le citim zilnic in gazete", este de parere Andreea Marin. Revenirea pe sticla este urmata si de cea din FM, caci, de la 14 septembrie, Andreea si Cove va asteapta din nou la STAR FM, intre 10:00 si 12:00, cu sufletul deschis si cu salutul deja cunoscut: "Zambeste, cineva te iubeste!".

NOUTATI

"Seara relansarii o sa fie cu adevarat o bucurie neasteptata pentru prietenii nostri care ne vor primi in casele lor la 10 septembrie", promite gazda "Surprizelor". Desi o surpriza e o... surpriza (cum altfel?), va deconspiram cateva dintre "ingredientele" noului sezon: o echipa pe jumatate noua - "sunt sigura ca noile fete din trupa de dans nu vor trece neobservate de catre publicul nostru masculin, iar fetele-si vor da coate cand il vor cunoaste pe noul asistent". Dar exista si schimbari importante de continut. Telespectatorii vom invata de la personalitatile dragi lor cea mai frumoasa lectie: aceea ca tot ce este durabil se construieste din dragoste, iar exemplele vor veni direct de la cei in cauza. Daca va veti trezi la usa cu o echipa de filmat a "Surprizelor", sa nu ramaneti... surprinsi. Din acest sezon, o parte din echipa emisiunii va intra la propriu in casele oamenilor, a telespectatorilor fideli. "Continuam sa sustinem talentele de geniu ale Romaniei, care inseamna sansa noastra de maine, si, cum exista vieti care asteapta o ultima sansa de a fi salvate, vom continua sa luptam pentru a gasi solutia de supravietuire", adauga Andreea. Din fiecare editie de sambata seara nu vor lipsi vedetele internationale.

BUCATARIE

Sa nu credeti ca daca aproape toata vara emisiunea nu a fost pe sticla, echipa Surprizelor a stat degeaba. Dupa cum ne-a povestit Andreea, echipa a muncit la foc continuu. Asta pentru ca si pe timpul vacantei pe adresa redactiei sosesc mii de scrisori si de e-mailuri.

"Primim mii de scrisori, dar si din ce in ce mai multe e-mailuri din Romania si din Diaspora. Redactia noastra e ca un furnicar, telefoanele suna fara oprire. Chiar ne gandeam, la un moment dat, ca am ajuns sa cunoastem, prin contactul direct cu problemele romanilor, atat de bine pulsul tarii, incat am putea oricand sa fim un sprijin real pentru autoritatile statului." Fiecare caz este analizat la bani marunti. Nu este usor sa faci o surpriza. Nu este o regula ca un anumit numar de oameni sa se ocupe de o supriza. Pe scurt, sistemul e acesta: scrisorile sunt sortate pe categorii, apoi ajung in mainile redactorilor, care incep investigatiile pentru a verifica veridicitatea informatiilor si a alcatui dosarul complet, scenaristii propun surprizele si modalitatea lor de rezolvare, directorul de program decide succesiunea cazurilor, continutul emisiei, invitatii, necesarul tehnic, iar echipa de productie pune in practica ideile creativilor, gasind posibilitati financiare de a rezolva cazurile. De cele mai multe ori se lucreaza pana dupa miezul noptii. Asta, pentru ca se tine cont si de fusul orar al altor tari.

×
Subiecte în articol: echipa