x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun „Indiana Jones" se intoarce fara Sean Connery

„Indiana Jones" se intoarce fara Sean Connery

de Andy Stanescu    |    09 Iun 2007   •   00:00
„Indiana Jones" se intoarce fara Sean Connery

Spre dezamagirea „mogulului" Steven Spielberg, Sir Sean Connery a anuntat ca nu mai doreste sa joace in noul film al seriei ''Indiana Jones'', „episod" in care ar fi urmat sa-si reia rolul de tata al celebrului aventurier interpretat de Harrison Ford, informeaza IMDb.com citat de Rompres.

Spre dezamagirea „mogulului" Steven Spielberg, Sir Sean Connery a anuntat ca nu mai doreste sa joace in noul film al seriei ''Indiana Jones'', „episod" in care ar fi urmat sa-si reia rolul de tata al celebrului aventurier interpretat de Harrison Ford, informeaza IMDb.com citat de Rompres. Invitat de „dublul" Spielberg/Lucas sa participe la filmarile celui de-al 4-lea „Indiana", scotianul in varsta de 76 de ani a promis ca va reflecta asupra propunerii celor doi.

REFUZ. Si s-a tinut de cuvant, raspunsul dezarmandu-i insa pe producatorii din cetatea filmului. „M-am gandit foarte mult asupra acestei oportunitati si pot sa va asigur pe toti ca daca ar fi existat vreun proiect cinematografic care sa ma faca sa revin pe marile ecrane, acesta ar fi fost un film din seria Indiana Jones. Iubesc foarte mult sa lucrez alaturi de Steven si George. Nici nu mai trebuie sa spun ca a fost o adevarata onoare pentru mine sa-l am pe Harrison drept fiu. Dar pana la urma, ma simt foarte bine la pensie si nu voi reveni la munca'', a declarat cu umor celebrul actor, cu referire la faptul ca si-a anuntat retragerea de pe platourile de filmare inca de acum 2 ani. Pentru a-l inlocui pe interpretul lui Jones Sr., din ''Indiana Jones And The Last Crusade'' (1989), cei doi corifei de la Hollywood au apelat la serviciile nu mai putin cunoscutului John Hurt, care se va alatura astfel echipei formate din Harrison Ford, Shia LaBeouf, Cate Blanchett si Ray Winstone.

×
Subiecte în articol: magazin indiana jones