x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun „The Celebrity 100"

„The Celebrity 100"

de Andy Stanescu    |    16 Iun 2007   •   00:00
„The Celebrity 100"

Cu cei 260 de milioane de dolari adunati cu truda in intervalul iunie 2006-iunie 2007, Oprah Winfrey, a carei emisiune a intrat in cel de-al 20-lea an de existenta, a fost declarata de revista „Forbes" drept „una dintre cele mai influente persoane de pe planeta".

Cu cei 260 de milioane de dolari adunati cu truda in intervalul iunie 2006-iunie 2007, Oprah Winfrey, a carei emisiune a intrat in cel de-al 20-lea an de existenta, a fost declarata de revista „Forbes" drept „una dintre cele mai influente persoane de pe planeta". Clasamentul, dat publicitatii in fiecare an, este alcatuit in baza veniturilor obtinute, a numarului referintelor pe motorul de cautare „Google", „statisticienii" Forbes tinand cont si de mentiunile in mass-media sau de aparitiile pe copertele marilor reviste, relateaza AFP citata de Rompres.

HOLLYWOOD UBER ALLES. „Number One" de anul trecut, Tom Cruise, ocupa doar pozitia a 8-a, locul 2 fiind confiscat anul acesta de jucatorul de golf Tiger Woods (100 de milioane de dolari), urmat de Madonna (72 de milioane). Gratie turneului „A bigger bang", „greii" de la Rolling Stones s-au instalat pe locul 4, talonati indeaproape de Brad Pitt (nr. 5) si Johnny Depp (nr. 6), ultimul incasand datorita „Piratilor din Caraibe" 92 de milioane de „verzisori". Un alt star pop-rock, Elton John, a sarit pe locul al 7-lea, rapper-ul Jay-Z strangand vreo 83 de milioane, ceea ce i-a dat dreptul sa se claseze pe pozitia cu nr. 9. „Top Ten" este incheiat de Steven Spielberg, amicul Tom Hanks tinand aproape de mentorul sau (11), in progres de 20 locuri in raport cu anul trecut. E bun si „Codul lui Da Vinci" la ceva...

×
Subiecte în articol: magazin